• Mihaela Cetanas

Ilustratie si imaginatie de la Rebel Walls
Pentru cine nu cunoaște tapetul Rebel Walls, va spunem ca decorarea cu oricare dintre foto-tapetele din colecțiile lor are un impact extraordinar asupra oricărui spațiu: printurile sunt premium, detaliile - spectaculoase, oferă un efect de adâncime și pot transforma orice spațiu într-unul wow, pornind de la diversitatea portofoliului de colecții și varietatea temelor vizuale pe care le prezintă.


Hai sa descoperim împreuna câteva selecții de tapet marca Rebel Walls, cu o tematica intre ireal și fantastic, în povesti vizuale, potrivite nu doar pentru camera copiilor #inspo 🎠


Three Dears : O ilustrație grafica de poveste, compoziția este inspirată din seria de povești "Muzicanții din Bremen"- de frații Grimm și iți poate aduce aminte de subtila granița intre realitate și fantastic, acolo unde ne exersam imaginația și creativitatea.


Mai multe detalii aiciIn the Forest lives.... : Lasă copacii să crească pe pereții tăi și să intre natura la tine în casă, cu bușteni și pietre, lasă-i să te învăluie în peisajul calm, pentru ca tu să poți rămâne în lumea ta fantastica, în visare.


Mai multe detalii aici
Nordic Valley, Color : Descoperă misterul pădurilor nordice, în acest design colorat și jucăuș. Desenele 2D ale copacilor și plantelor au fost decupate, aranjate și fotografiate în 3D pentru a recrea acea atmosfera încântătoare și jucăușa.


Mai multe detalii aici
Wild Willows: Un peisaj-ilustrație minunat

Fă cunoștință cu animalele din pădure, care trăiesc împreună în spiritul prieteniei. În acest mural de poveste, complex, detaliile aduc ceva nou de explorat, de fiecare dată când te uiți la acest design. Design: Rebecca Green


Mai multe detalii aici


Urban Horizon, Gray: Tapet cu atmosfera

O suprafață minunată pentru cei care vor să creeze un spațiu cu suflet și istorie, iar sugestiile vizuale asigura o atmosfera ireala, desprinsa dintr-o ficțiune.


Mai multe detalii aiciBellewood, Pink: Fototapet pentru visatori

Creează o atmosferă de vis cu ajutorul acestui foto tapet cu imaginea pădurii. Perfect pentru cei ce se simt inspirați de către natură dar cărora le place să adauge ceva diferit scenariului natural. Montează acest foto-tapet pe un singur perete pentru un focus vizual sau creează o imagine captivantă pe toți pereții camerei, pentru a crea o atmosfera vizuala completa.


Mai multe detalii aiciHideaway, Gentle: ÎNCONJOARĂ-TE DE RELAXARE

Răcorește-te în acest peisaj creat în culori delicate. Poți monta acest foto-tapet pe 2 pereți pentru a realiza un colț relaxant sau îl poți monta pe toți cei 4 pereți pentru a crea o oază de relaxare, visare și serenitate.


Mai multe detalii aiciCâteva detalii tehnice: Tapetul Rebel Walls poate fi spălat cu detergenți alimentari; este pretabil pentru zone cu orice tip de trafic și contact; imprimat cu vopsele ecologice pe suport ne-țesut (non-woven); are rezistență crescută la impactul razelor UV (nu pierde intensitatea culorilor în urma acțiunii directe a razelor solare); material ne-țesut-fabricat dintr-un amestec de fibre naturale și sintetice care îl face lavabil și permisiv la vapori și este ușor de montat.Credite foto, descrieri colecții tapet (parțial) : Rebel Walls & XT Deco


Colecțiile integrale Rebel Walls se pot achiziționa prin MCD Studio.


#designinterior #interiordesign #whimsy

66 afișare
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon

Toate drepturile de autor asupra conținutului acestui website aparțin mcdstudio.ro si Interior 9 SRL.

Orice reproducere sau preluare nu poate fi făcută decât cu acordul nostru și cu menționarea sursei.