design interior

Dedicat spațiului personal,

vorbește despre tine și universul tău privat.

Axat pe #stareadebine a clienților,

reflecta personalitatea ideala a afacerii tale.

Concept personalizat, 

funcționalitate și o estetica originala.

 

Expertiza MCD Studio

Servicii de proiectare și design & arhitectura de interior cu destinație rezidențiala și comerciala: case/apartamente, Retail design/magazine, Ho.re.ca/restaurante, hoteluri, saloane de frumusețe; etc.

Asistenta de specialitate include : dezvoltarea de concepte personalizate ; asistența pe durata implementării și project management; vizualizări 3D;  consultanta cromatica; plan electric/light design; furniture & object design/design de mobilier și design de obiect; reabilitare stiluri istorice și expertiza ornamentica, consultanta cromatica.

 

FAQ

Ma intereseaza un proiect de design interior. Cum procedez?


Ne contactati printr-un mesaj la sectiunea CONTACT, sau direct la: email : design@mcdstudio.ro tel. +40724393276. Va rugam sa ne transmiteti cat mai multe detalii in cadrul aceastei prime comunicari (releveu recent dimensionat, adresa spatiului, cerinte sumare de amenajare, data dorita de start a proiectului) ; ulterior va vom raspunde cu o estimare si mai multe detalii.
Cat costa serviciile de design interior?


Preturile serviciilor oferite de MCD Studio sunt calculate in functie de mai multi parametri de proiectare: suprafata spatiului, cerintele de amenajare, adresa spatiului, specificatii etc. De aceea, va rugam sa ne contactati pentru o estimare individuala, personalizata si pentru a va comunica conditiile cadru de colaborare.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon

Toate drepturile de autor asupra conținutului acestui website aparțin mcdstudio.ro si Interior 9 SRL.

Orice reproducere sau preluare nu poate fi făcută decât cu acordul nostru și cu menționarea sursei.