• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon

Toate drepturile de autor asupra conținutului acestui website aparțin mcdstudio.ro si Interior 9 SRL.

Orice reproducere sau preluare nu poate fi făcută decât cu acordul nostru și cu menționarea sursei. 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI COOKIES. SIGURANTA DATELOR PERSONALE

Despre politica de confidentialitate a www.mcdstudio.ro

Respectam drepturile de confidentialitate ale utilizatorilor nostri si recunoastem importanta protejarii informatiilor colectate despre acestia. Aceasta Politica de Confidentialitate si Cookies va informeaza pe deplin despre modul in care colectam, stocam si folosim datele dvs personale furnizate pe www.mcdstudio.ro
 
www.mcdstudio.ro este detinuta si administrata de SC Interior 9 SRL, o societate romaneasca cu raspundere limitata, cu sediul social in Bdul 1 Decembrie 1918 nr 74/15, Targu Mures, judetul Mures, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J26-84-2012, codul de inregistrare 29617889, telefon 0724393276, adresa de e-mail design@mcdstudio.ro .
Aceasta Politica de Confidentialitate si Cookies face parte din Termenii si Conditiile generale disponibile pe siteul nostru www.mcdstudio.ro

 


www.mcdstudio.ro isi rezerva dreptul de a actualiza aceasta Politica de Confidentialitate si Cookies, va recomandam sa verificati periodic aceasta pagina pentru a fi la curent cu toate modificarile efectuate. Modificarile care vor fi aduse la aceasta Politica de Confidentialitate si Cookies vor intra in vigoare imediat din in momentul in care sunt postate pe site. www.mcdstudio.ro va informa utilizatorii despre modificarile respective pe site sau, daca este posibil, prin email.. Avand in vedere cele mentionate mai sus, in cazul in care utilizatorul continua sa utilizeze site-ul, dupa ce s-au facut modificari la Politica de Confidentialitate si Cookies, se va considera ca utilizatorul a fost de acord si a acceptat modificarile efectuate.
Prin accesul si utilizarea www.mcdstudio.ro , sunteti de acord in mod neconditionat cu Politica noastra de Confidentialitate si Cookies precum si cu Termenii si Conditiile generale. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile generale precum si cu Politica de Confidentialitate si Cookies, va recomandam cu tarie sa intrerupeti utilizarea www.mcdstudio.ro .

Date personale


Datele personale vor fi colectate si prelucrate de www.mcdstudio.ro pe baza consimtamantului expres si neechivoc acordat de utilizator pe baza unei declaratii separate de consimtamant de acceptare a cookie-urilor(sub forma unei ferestre tip pop up) si la inregistrarea pe site,  in momentul crearii unei subscriptii de abonament la noutati/articole blog/oferte) si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor generale prezentate pe site-ul www.mcdstudio.ro , precum si prin accceptarea acestei Politici de Confidentialitate si Cookies.
 
"Datele cu caracter personal" sunt definite de lege drept "informatii privind circumstantele personale sau materiale ale unei persoane fizice identificate sau identificabile". Datele personale ale utilizatorului vor fi colectate si prelucrate de www.mcdstudio.ro in conformitate cu legile romane in vigoare si in principal in conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (Legea privind datele cu caracter personal), Ordinul Ombudsmanului roman nr. 52/2002 privind aprobarea cerintelor minime pentru securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ("Ordinul 52/2002") si a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in domeniul comunicatiilor electronice ("Legea 506/2004"). Datele personale ale utilizatorului vor fi colectate si prelucrate de www.mcdstudio.ro si in conformitate cu Regulamentul General privind Protectia Datelor ‘GDPR’ (UE) 2016/679 emis de Parlamentul European si Consiliul European in 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE.
 
Cum procesam datele personale ale utilizatorilor


www.mcdstudio.ro proceseaza datele personale ale utilizatorilor pentru urmatoarele scopuri: pentru a va inregistra/ abona la unul dintre serviciile noastre(servicii de abonament la informatii tip noutati/articole blog/oferte); pentru a personaliza si imbunatati serviciile oferite si continutul site-ului; pentru a interactiona cu noi in orice alt mod, cum ar fi prin intermediul retelelor sociale, sa faceti click pe un anunt pe care il punem pe site-ul nostru sau al altcuiva, sa comentati pe orice blog sau la articole, sa participati la un eveniment pe care il conducem sau sponsorizam, sa participati la concursuri sau promotii speciale, sa va inscrieti pentru ofertele noastre speciale sau alte anunturi; in scopuri statistice si de marketing; pentru a trimite datele la serviciul de expediere a mesajelor electronice www.mcdstudio.ro , pentru a permite corespondenta prin emailuri. Prin inregistrarea, abonarea sau utilizarea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea datelor dvs. personale în conformitate cu aceasta Politica.
 
La acest moment, prin politica de confidentialitate www.mcdstudio.ro proceseaza de la utilizatori si date legate de masurarea traficului , precum cookies pentru a colecta tipul de device folosit pentru a naviga pe site-ul nostru, marimea ecranului, localizarea aproximativa, tipul de browser folosit in navigare, sistemul de operare al device-ului, IP-uri, ce pagini se viziteaza, bounce rate-ul, conversiile si continutul popular accesat, prin site-ul analitic Visitor Analytics; toate cu scopul de a intelege cat mai bine contractul cu dvs.

 

Visitor Analytics

 

Visitor analytics este un serviciu de analiza a website-urilor abonate, care masoara traficul si contorizeaza detaliile generale de navigare ale utilizatorilor lor. Colectand aceste statistici, site-ul abonat ( cum e in acest caz www.mcdstudio.ro ) poate crea o experienta mai buna de navigare, intelegand date generale, specifice de la utilizatori ( de ex: care pagini au fost vizitate si cand, unde sunt aproximativ localizati utilizatorii in utilizare, unde alege sa aceseze un utilizator mai intai site-ul sau daca au ajuns pe site printr-un link/referinta etc).

 

www.mcdstudio.ro , in calitatea de abonat la serviciul Visitor Analitycs, foloseste cookies pentru a colecta date despre : tipul de echipament utilizat pentru navigare si marimea ecranului, localizarea geografica aproximativa, tipul de browser utilizat in navigare, sistemul de operare, adresa de IP, numarul de vizite pe website, bounce rate-ul, conversii si continutul popular de pe website. Toate datele sunt pseudonimizate, iar Visitor Analytics nu va folosi niciodata datele colectate pentru a identifica utilizatori personali sau pentru a explora/documenta alte date suplimentare despre utilizatori. Fiecare utilizator are control asupra acceptarii/declinarii de accept utilizare cookies.

 

Cum sa controlati cookie-urile Visitor Analytics

 

Puteti sa controlati si/sau stergeti cookie-uri dupa dorinta, prin verificarea setarilor din browserul folosit de Dvs. Pe oricare dintre echipamentele folosite pentru navigare. Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati adresa aboutcookies.org .

Pentru mai multe informatii despre cum prelucreaza Visitor Analytics datele Dvs., va rugam sa accesati sectiunile Terms Of Use   and Cookie Information localizate la adresa www.visitoranalytics.io


Utilizatorii nu trebuie sa furnizeze niciuna dintre datele mentionate, ele fiind preluate automat la consemnarea acordului de folosire al cookie-urilor, afisat la initierea site-ului. Cu toate acestea, refuzul de a furniza acest acord poate impiedica www.mcdstudio.ro sa ruleze corespunzator si/sau utilizatorii nu vor putea folosi site-ul in mod corespunzator si la parametrii maximali.
 

Drepturile utilizatorilor


Principalele drepturi ale utilizatorilor asupra cu datelor personale sunt urmatoarele: dreptul de a fi informat cu privire la scopul prelucrarii datelor cu caracter personal; dreptul de a obtine gratuit de la www.mcdstudio.ro , o data pe an, confirmarea faptului ca datele personale care il privesc sunt sau nu prelucrate de www.mcdstudio.ro , in acest scop utilizatorul va trimite catre www.mcdstudio.ro , respectiv pe adresa de email design@mcdstudio.ro o cerere scrisa, semnata si datata; dreptul de a obtine gratuit de la www.mcdstudio.ro pe baza unei cereri scrise, semnata si datata: (a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu legea, in special a datelor incomplete sau incorecte; sau (b) anonimizarea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu legea; si (c) notificarea tertilor catre care au fost transmise datele cu caracter personal care fac obiectul operatiunilor mentionate la punctele (a) si (b), in cazul in care acest lucru nu este imposibil sau disproportionat in raport cu interesele astfel afectate; dreptul de a se opune in orice moment prelucrarii datelor sale personale; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale; dreptul de a se adresa unei instante judecatoresti in cazul in care drepturile sale legale cu privire la datele sale cu caracter personal nu sunt luate in respectate; dreptul de a solicita www.mcdstudio.ro incetarea utilizarii datelor sale personale in scopuri statistice si de marketing sau dezvaluirii acestora oricarei terte parti in acest scop.
 
In orice moment, utilizatorii au dreptul sa acceseze si sa-si modifice datele personale(in functie de tipul interactiunii cu www.mcdstudio.ro respectiv abonat la servicii tip noutati/blog/oferte speciale sau nu), precum si sa-si retraga consimtamantul pentru prelucrarea datelor personale sau sa se opuna primirii notificarilor mentionate mai sus, fara sa prezinte vreun motiv, pe proprii considerente. Pentru revocarea/ opozitia in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal inregistrate pe www.mcdstudio.ro , utilizatorul trebuie sa trimita un email la design@mcdstudio.ro . Utilizatorii isi poate accesa si modifica datele personale pe www.mcdstudio.ro prin trimiterea unui email la design@mcdstudio.ro .
 
Pentru functionarea optima a site-ul si incheierea si executarea contractelor, colaboram cu o serie de parteneri selectati cu atentie si ne rezervam dreptul de a furniza datele personale ale utilizatorilor acestor parteneri exclusiv in urmatoarele circumstante limitate de lege. www.mcdstudio.ro poate furniza datele personale ale utilizatorilor tuturor entitatilor indreptatite sa le primeasca in conformitate cu legile aplicabile (de ex instante judecatoresti, ANAF, inspectori fiscali si antifrauda, etc.); tertilor implicati in functionarea site-ului(de ex , www.wix.com, www.visitoranalytics.io , contabili si operatori ai companiei etc.); precum si unor companii specializate subcontractate pentru stocarea datelor, trimiterea de newslettere si alte informari comerciale, realizarea de campanii statistice si de marketing sau societati autorizate sa mentina relatia cu utilizatorul în numele www.mcdstudio.ro . Entitatile insarcinate cu prelucrarea datelor cu caracter personal in baza unui contract separat sunt obligate sa respecte principiile confidentialitatii si securitatii datelor cu caracter personal, in special sa nu faca datele disponibile persoanelor neautorizate si sa utilizeze toate masurile de securitate fizica si tehnica corespunzatoare. www.mcdstudio.ro va furniza utilizatorului, la cerere, informatii detaliate despre entitatea insarcinata cu prelucrarea datelor sale personale, scopul si data incredintarii datelor sale personale. 

Despre Cookies


Pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta de navigare online pe www.mcdstudio.ro folosim Cookies, fisiere care contin seturi de caractere si care sunt trimise catre computerul utilizatorului atunci cind acesta foloseste site-ul. Informatiile colectate de Cookies ne permit, pe de o parte, customizarea / personalizarea serviciilor si continutului oferit de www.mcdstudio.ro in functie de necesitatile si preferintele individuale ale utilizatorului, si, pe de alta parte, intocmirea de statistici cu privire la utilizarea site-ului. Datorita Cookies, browserul utilizatorului poate fi recunoscut de www.mcdstudio.ro , insa Cookies nu ne permit sa identificam utilizatorii.
Toate informatiile colectate si inregistrate de Cookies sunt obtinute prin notificarea si acceptul utilizatorului cu privire la utilizarea de Cookies si ii ofera posibilitatea de a dezactiva si/sau filtra folosirea acestora.
 
Cele mai multe Cookies folosite de www.mcdstudio.ro sunt sterse din computerul utilizatorului la terminarea sesiunii pe www.mcdstudio.ro (“Session Cookies”). Alte Cookies sunt inregistrate in computerul utilizatorului si ajuta la identificarea acestuia la o noua sesiune pe www.mcdstudio.ro  (“Persistent Cookies”) - o lista completa a Cookies-urilor folosite gasesti la sectiunea Confidentialitate, in prezentarea de fata. Orice utilizator are dreptul sa blocheze, sa filtreze, sa stearga sau sa dezactiveze aceste tehnologii prin accesarea popup-ului special de pe www.mcdstudio.ro , dand click pe simbolul SECURE aflat inaintea adresei de web listate in browser, si navigand pentru accept/dezacord in acceptarea cookiurilor aferente listate aici.(un exemplu in imaginea oferita de www.wix.com, mai jos)
.

Controlul Cookie-urilor

Utilizatorii pot gestiona Cookies-urile in browserul de pe computerul personal. In general, aceste operatiuni nu impiedica utilizarea site-ului, insa poate provoca dificultati în functionarea optima a acestuia.
 
Avand in vedere faptul ca piata serviciilor de monitorizare este intr-o continua crestere, www.mcdstudio.ro face toate demersurile necesare pentru a-si informa utilizatorii despre utilizarea serviciilor furnizate de aceste entitati insa utilizatorul este de acord cu furnizarea acestor servicii, in viitor, si prin alte companii. In acelasi timp, www.mcdstudio.ro informeaza ca utilizatorul poate revoca in orice moment consimtamantul in acest sens, prin modificarea setarilor browserului sau web, in conformitate cu procedurile de mai jos.
 
Cookies-urile folosite de www.mcdstudio.ro nu stocheaza informatii personale ca numele, adresa, detalii de plata; ele inregistreaza doar modalitatile in care este folosit siteul. Mai jos gasesti o lista cu Cookies-urile utilizate de www.mcdstudio.ro precum si modalitatea lor de utilizare:
 
Necessary cookies – aceste cookies permit utilizarea www.mcdstudio.ro . Fara aceste cookies nu ai putea naviga pe paginile website-ului si accesa zona securizata a lui. Www.mcdstudio.ro nu poate functiona corect fara aceste cookie-uri.


Analytics cookies(Statistics si Marketing) – aceste cookies permit monitorizarea performantelor tehnice ale site-ului prin folosirea datelor pseudonimizate (date care nu sunt legate de un utilizator in particular) sau evidentierea modalitatilor de utilizare a site-ului (pe ce linkuri fac click utilizatorii, ce pagini/imagini sunt vizualizate, etc) si sunt trimise, in unele cazuri serverelor de hosting al site-ului www.mcdstudio.ro din Irlanda(agreat normativul GDPR) si/sau Statele Unite ale Americii(protocoale agreate prin axa de securizare a datelor EU-US de normativul GDPR pentru securizarea datelor de catre terte parti prin cadru legal specific), conform politicii de confidentialitate de accesat la providerul de hosting si servicii webdesign www.wix.com , prin intermediul caruia site-ul www.mcdstudio.ro a fost creat.

Pentru mai multe informatii, va rugam accesati https://www.wix.com/about/privacy (in limba engleza) si www.dataprotection.ro (autoritatea romana responsabila pentru protectia securitatii datelor utilizatorilor)
 
Social cookies (Statistics si Marketing)– aceste cookies sunt folosite de retelele de socializare (Facebook, Twitter, Google+, YouTube, Instagram, Pinterest, etc) si permit distribuirea continutului de pe www.mcdstudio.ro pe respectivele retele. www.mcdstudio.ro nu controleaza aceste cookies, deci, pentru mai multe informatii despre cum functioneaza, te rugam sa verifici paginile retelelor de socializare. In plus, folosind aceste cookies, va permitem sa distribuiti continut de pe site-ul nostru. Cookie-urile folosite in acest scop sunt enumerate mai jos, iar prin dezactivarea cookies-urilor sociale nu veti putea distribui continut de pe site-ul nostru: twitter.com - diverse cookie-uri pe acest domeniu; facebook.com - diverse cookie-uri impotriva acestui domeniu; google.com - diverse module cookie impotriva acestui domeniu; pinterest.com - diverse cookie-uri impotriva acestui domeniu; instagram.com - diverse cookie-uri impotriva acestui domeniu.

 
www.mcdstudio.ro utilizeaza diferite sisteme de analiza oferite de terti pentru a monitoriza activitatea online a utilizatorilor, cum ar fi Google Analytics si Visitor Analytics, serviciu de analiza web oferit de Google Inc. Google Analytics foloseste cookies, adica fisiere text plasate pe computerul utilizatorului, care permit analizarea modului in care este utilizat site-ul. www.mcdstudio.ro utilizeaza, de asemenea, fisiere logice standard ale serverului web pentru a numara persoanele care viziteaza site-ul si pentru a-si evalua capacitatile tehnice. www.mcdstudio.ro foloseste aceste informatii pentru a face site-ul cit mai usor de utilizat. Prin decizia de a accesa si utiliza www.mcdstudio.ro , utilizatorul recunoaste activitatile mentionate anterior si este de acord cu acestea. Informatiile despre utilizarea site-ului generate de cookies (inclusiv adresa IP a utilizatorului) sunt transmise catre un server al Google Inc. situat in SUA si stocate in conformitate cu politica de confidentialitate Google (http://www.google.com/intl/pl/privacy/privacy-policy.html). Google utilizeaza aceste informatii pentru a evalua utilizarea site-ului, pentru a crea rapoarte referitoare la activitatea de pe site si pentru a furniza alte servicii legate de utilizarea site-ului si a internetului.

Siguranta datelor personale


Potrivit prevederilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date SC Interior 9 SRL, o societate romaneasca cu raspundere limitata, cu sediul social in Bdul 1 Decembrie 1918 nr 74/15, Targu Mures, judetul Mures, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J26-84-2012, codul de inregistrare 29617889, telefon 0724393276, adresa de e-mail design@mcdstudio.ro , in calitate de procesator de date , este obligata sa gestioneze in conditii de siguranta si confidentialitate si numai in scopurile specificate datele furnizate de Dvs. pe www.mcdstudio.ro.
 
Mentinerea datelor dvs personale in siguranta este o prioritate pentru noi. Aplicam toate masurile standard de securitate ale industriei pentru a asigura o protectie adecvata a datelor dvs personale, inclusiv: utilizarea unui Secure Socket Layer ("SSL") pentru a securiza experienta navigarii pe site-ul www.mcdstudio.ro ; monitorizam regulat serverele si sistemele IT pentru a preveni posibile vulnerabilitati si atacuri.
 
Scopul colectarii si procesarii datelor personale consta in:
- utilizarea informatiilor pentru scopul pentru care ati furnizat-o;
- utilizarea informatiilor pentru executarea contractului(in cazul clientilor efectivi, beneficiari de servicii de design si arhitectura de interior, caz in care se intocmeste un contract efectiv cu stipularea clauzei de confidentialitate valabila si actualizata);
- utilizarea informatiilor pentru personalizarea si imbunatatirea site-ul si pentru a ne asigura ca va oferim cea mai buna experienta de prezentare a ofertei noastre de servicii de arhitectura si design, online. Aceste informatii ne permit sa furnizam continut personalizat si ofertele personalizate referitoare la produsele de care sunteti interesat. De asemenea, folosim informatiile pentru a afla mai multe despre clientii nostri si pentru a putea dezvolta si oferi caracteristici specifice adaptate.
- utilizarea informatiilor in scopuri de marketing si comunicare, furnizarii de articole tip blog si noutati ;
- furnizarea informatiilor, exclusiv cu scopul de a opera afacerea noastra, furnizorilor sau procesatorilor terti (cum ar fi furnizorii de servicii pentru clienti, companiile de gazduire si de dezvoltare web, companiile de comunicatii, companiile de transport, companiile de contabilitate etc) dar numai in masura in care aceste informatii sunt necesare pentru a executa contractul cu dvs.
 
Drepturile utilizatorilor de a accesa si a interveni asupra datelor furnizate

In orice moment aveti dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor dvs personale. In plus, aveti dreptul sa accesati si sa modificati datele dvs personale in cazul in care informatiile stocate de noi sunt incorecte, dar si dreptul sa stergeti aceste date. Refuzul dvs cu privire la prelucrarea datelor personale va avea ca rezultat incapacitatea www.mcdstudio.ro de a-si indeplini serviciile si de a executa contractul. Totusi, datele personale necesare pentru a finaliza serviciile solicitate de dvs, in special cele referitoare la executarea contractelor, nu pot fi sterse. Datele vor fi sterse la incheierea contractului si vor fi sterse dupa expirarea termenului de pastrare prevazut de lege (de ex in inregistrarile contabile) sau contract.
 
Conform Legii nr. 677/2001, aveti dreptul de a accesa si de a interveni asupra datelor personale, de a nu fi supus unei decizii individuale precum si dreptul de a va adresa unei instante judecatoresti. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs personale si de a solicita stergerea acestor date. Pentru a putea exercita aceste drepturi, va rugam sa ne transmiteti o cerere scrisa, datata si semnata, la Serviciul Clienti al SC Interior 9 SRL, o societate romaneasca cu raspundere limitata, cu sediul social in Bdul 1 Decembrie 1918 nr 74/15, Targu Mures, judetul Mures, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J26-84-2012, codul de inregistrare 29617889, telefon 0724393276, adresa de e-mail design@mcdstudio.ro. SC Interior 9 SRL nu incurajeaza spam-ul, nu vinde, nu ofera sau comercializeaza datele personale obtinute pe www.mcdstudio.ro



Consimtamant expres 


Prin accesarea si utilizarea www.mcdstudio.ro sunteti de acord sa colectam si sa prelucram datele dvs. in masura/ modul descris mai sus si in scopurile mentionate si acordati consimtamantul expres de mai jos pentru www.mcdstudio.ro ca proprietate a SC Interior 9 SRL: "In baza art. 5, par. 1 din Legea cu privire la datele personale, imi dau acordul expres, neechivoc, specific si informat cu privire la prelucrarea datelor mele personale (specificate în formularul de inregistrare si/sau la achizitionarea de servicii design interior) catre SC Interior 9 SRL, o societate romaneasca cu raspundere limitata, cu sediul social in Bdul 1 Decembrie 1918 nr 74/15, Targu Mures, judetul Mures, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J26-84-2012, codul de inregistrare 29617889, telefon 0724393276, adresa de e-mail design@mcdstudio.ro. pentru toate scopurile legate de functionarea site-ului www.mcdstudio.ro , inclusiv, executarea contractului, gestionarea si utilizarea conturilor utilizatorului si promovarea serviciilor. Sunt constient de dreptul meu de a accesa datele mele personale furnizat in mod voluntar de SC Interior 9 SRL si de toate celelalte drepturi ale mele ca persoana vizata in conformitate cu art. 13 si urmatoarele din Legea privind datele cu caracter personal. Mai mult, imi dau acordul expres, neechivoc, specific si informat in ceea ce priveste transferul datelor mele personale (specificate in formularul de inregistrare si/sau la achizitionarea de produse si servicii) de SC Interior 9 SRL catre procesatorii de date cu caracter din UE. Sunt constient de faptul ca refuzul de a furniza datele de accept navigare si cookies poate impiedica functionarea optima a site-ului www.mcdstudio.ro . “


 


 

Lista cookies utilizate la accesarea www.mcdstudio.ro


 

Necesare 
Cookie-urile necesare ajuta la a face un site utilizabil prin activarea functiilor de baza, precum navigarea in pagina si accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate functiona corespunzator fara aceste cookie-uri.

Preferinte 

Cookie-urile de preferinta permit unui site sa isi aminteasca informatii care se modifica dupa modul in care se comporta sau arata site-ul, precum limba dvs. preferata sau regiunea in care va aflati. 

Noi nu utilizam cookie-uri de acest tip.

Statistici 
Cookie-urile de statistica ii ajuta pe proprietarii unui site sa inteleaga modul in care vizitatorii interactioneaza cu site-ul prin colectarea si raportarea informatiilor in mod anonim.

Marketing 


Cookie-urile de marketing sunt utilizate pentru a-i urmari pe utilizatori de la un site la altul. Intentia este de a afisa anunturi relevante si antrenante pentru utilizatorii individuali, asadar ele sunt mai valoroase pentru agentiile de puiblicitate si partile terte care se ocupa de publicitate.

Neclasificate 
Cookie-urile de acest tip trebuie clasificate si clarificate in functie de specificul lor, neapartinand tipurilor expuse mai sus. 

Noi nu utilizam cookie-uri de acest tip.