top of page

Design

 pentru #staredebine

MCD Studio

Studio de design interior

MCD Studio

Proiectele noastre de design si arhitectura de interior sunt axate pe promovarea valorilor autentice si cresterea calitatii vietii.

Un design reusit este acela care aduce oamenii impreuna si creaza toata premizele pentru o viata buna, un trai firesc si armonios. Motivatia noastra in design este aceea de a creea concepte de amenajare care sa stimuleze pozitiv calitatea de a fi si care sa aduca o stare de bine, materializata in spatiul interior personal si cel fizic. Acest feedback pozitiv ne recomanda.

Suntem infiintati din 2012 si aducem o expertiza complexa de tratare a cerintelor de amenajare: arhitectura de interior si design, cu destinatie rezidentiala sau comerciala.

 

Mihaela_Cetanas.jpeg

Iubesc echilibrul, armonia naturală și simplitatea.

Caut sa aduc fluiditate, valoare și energie pozitivă, sa incurajez interacțiunea, sa creez conexiuni dinamice și flexibile pentru un rezultat simplu și multi-stratificat deopotrivă, jucăuș, elegant, fără vârstă.


Prioritizez creatia de concepte personalizate pentru fiecare proiect, fie rezidential sau comercial,  pentru dezvoltarea unui mediu actualizat ergonomic si functional, dupa cerintele individuale de vietuire cu sine si cu ceilalti. Pentru aceasta utilizez atat expertiza profesionala, cat si studii complementare de expertiza cromatica si psihologia mediului, pentru un design responsabil si cat mai sustenabil.

Mihaela Cetanas

Designer & Arhitect de Interior | 

Fondator MCD Studio  

Design Interior & Arhitectura de Interior

London Academy of Design(2011), 

Arta Teatrala, UBB Cluj(1999) 

Testimoniale

testimoniale2

Mihaela a fost designerul din spatele renovarii totale a apartamentului meu de trei camere din Bucuresti. A dat viata conceptului cu simulari realiste si m-a ajutat sa aleg finisajele, mobila si furnizorii potriviti. Am avut destule obstacole de depasit si decizii grele de luat de-a lungul procesului de renovare, insa Mihaela mi-a fost intotdeauna alaturi cu sfaturi de profesionist. Si chiar daca ne desparteau multi kilometri, am reusit sa comunicam excelent pe mail si telefon. La final a iesit un apartament special care poate fi prezentat in orice revista de design interior. Insa mai mult decat atat, a iesit un apartament care ne reprezinta si care ne incarca mereu cu o stare de bine. De aceea, nu ezit sa o recomand pe Mihaela oricui vrea o amenajare interioara deosebita.

A.I., Bucuresti 2016

Testimonial

Design si #staredebine >

Este de vis!!! Multumesc din suflet! 

C.A., 2017

Testimonial

Design si #staredebine >

bottom of page