Design

 pentru #staredebine

MCD Studio

MCD Studio

Studio de design interior

Infiintat în 2012 de către Mihaela Cetanas, este axat pe promovarea valorilor autentice și creșterea calității vieții prin proiecte de design și arhitectura de interior.  Numele studioului este un acronim, o prescurtare a numelui ei.

Iubesc echilibrul, armonia naturală și simplitatea.

Caut sa aduc fluiditate, valoare și energie pozitivă, sa incurajez interacțiunea, sa creez conexiuni dinamice și flexibile pentru un rezultat simplu și multi-stratificat deopotrivă, jucăuș, elegant, fără vârstă.

Mihaela Cetanas

Designer & Arhitect de Interior | 

Fondator MCD Studio  

Design Interior/Arhitectura de Interior

London Academy of Design(2011), 

Arta Teatrala, UBB Cluj(1999) 

Testimoniale

 

Mihaela a fost designerul din spatele renovarii totale a apartamentului meu de trei camere din Bucuresti. A dat viata conceptului cu simulari realiste si m-a ajutat sa aleg finisajele, mobila si furnizorii potriviti. Am avut destule obstacole de depasit si decizii grele de luat de-a lungul procesului de renovare, insa Mihaela mi-a fost intotdeauna alaturi cu sfaturi de profesionist. Si chiar daca ne desparteau multi kilometri, am reusit sa comunicam excelent pe mail si telefon. La final a iesit un apartament special care poate fi prezentat in orice revista de design interior. Insa mai mult decat atat, a iesit un apartament care ne reprezinta si care ne incarca mereu cu o stare de bine. De aceea, nu ezit sa o recomand pe Mihaela oricui vrea o amenajare interioara deosebita.

A.I., Bucuresti 2016

Testimonial

Design si #staredebine >

Este de vis!!! Multumesc din suflet! 

C.A., 2017

Testimonial

Design si #staredebine >