top of page
  • Poza scriitoruluiMihaela Cetanas

Valentine + Spring Mood


Specialiștii estimează ca aproximativ 70 % din gradul personal de bunăstare și de satisfacție personală este dependent de calitatea relațiilor interumane pe care le avem. Cu alte cuvinte, suntem fericiți dacă avem relații interpersonale de calitate.

O sa ma întrebați, bun, și ce legătura are asta cu interioarele? Ei bine, coincidenta sau nu - într-un cadru, spațiu interior, oricare ar fi el - se desfășoară majoritar întâlnirile cu ceilalți, acolo se încep, se formează și se ramifica firele inter-relaționării. Noi, oamenii, avem nevoie de un cadru, un spațiu de întâlnire, care, de obicei, este cu atât mai personal cu cât relația este sau se vrea mai intima. Ne definim și în funcție de tipul relațiilor pe care le avem cu ceilalți, iar starea nostra de bine depinde în mare măsura de calitatea lor.



In Februarie sărbătorim primele semne de primăvara, Sf. Valentin și Dragobetele. Sărbătorim dragostea.... și comunicarea, prietenia, relaționarea și tot ce ne aduce ea mai bun și autentic în viata noastră. Tot în Februarie, natura se trezește încet la viata și ne bucuram de primele semne ale primăverii. Decorul floral este cel mai potrivit fundal în acest cadru de comunicare, poarta dialogul potrivit în locul nostru și aduce o atmosfera relaxata, naturala și ușor boema, cu #staredebine și veselie primăvărateca.






Tip:

Mixează pasteluri fondante cu nuanțe vii de rosu și corai, pentru un strop de romantism și fler conversațional.




108 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page